Název | Množství a jednotka |
---|---|
žampiony | 4 kusy |
máslo | 1 lžíce |
hladká mouka | 1 - 2 lžíce |
masox | 1 kostka |
kmín | |
pepř | |
sůl |
Postup: Nakrájíme si na kostičky šunku a krajíčky chleba z předešlého dne. Nastrouháme... zobrazit recept
Postup: Změklé máslo utřeme s cukrem a žloutky do pěny, přidáme mletý nebo strouhaný... zobrazit recept
Postup: Eidamskou cihlu nastrouháme na jemném struhadle. Mleté maso (nejlepší je bůček,... zobrazit recept
Postup: Drobně nakrájenou cibuli osmažíme na sádle, přidáme na kostky nakrájené maso a... zobrazit recept
Postup: Cuketu omyjeme a nakrájíme na přibližně centimetr silné plátky. Jádřinec... zobrazit recept
Máta peprná patří mezi nejpoužívanější rostliny. Latinsky se označuje jako Mentha piperita či Mentha × piperita. Běžně se můžete setkat i s mnoha lidovými názvy, které znějí pepřová máta, balšám, větrová bylina, větrové... zobrazit článek
Restaurce Slezský Dvůr v Ostravě Radvanicích Vás zve k příjemnému posezení ve...